Magyar Kupa: Bonyhádra utazunk

"/>
Previous Next

Magyar Kupa: Bonyhádra utazunk

Megyei első osztályban szereplő ellenfelet kapott NB II-es labdarúgócsapatunk a Magyar Kupa 6. fordulójának keddi sorsolásán.

 

Budafoki MTE magyar kupa

 

A Magyar Labdarúgó Szövetségben kisorsolták a Magyar Kupa 6. fordulójának párosításait. Ebben a körben már az élvonalbeli és másodosztályú klubok is csatlakoznak a sorozathoz, amelyek a sorsoláson kiemeltként szerepeltek, vagyis nem kerülhettek össze egymással.

 

A Budafoki MTE mellé a Tolna megyei első osztályban szereplő Bonyhád VLC-t húzták ki a gömbből és mivel minden párosításban az alacsonyban osztályú csapat a pályaválasztó, a mieink idegenben lépnek majd pályára szeptember 22-én, szombaton vagy 23-án, vasárnap. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

 

A Bonyhád VLC a megyei selejtezőben kezdett a Magyar Kupában. Az első fordulóban Dombóváron nyert 4-2-re, majd büntetőrúgások után búcsúztatta a Majosi SE csapatát. A sorozat főtáblájára végül kiütéses győzelemmel jutottak fel a bonyhádiak, akik 6-2-re verték a vendég Tamásit. A selejtező legeredményesebb játékosa a 18 éves Sárközi János volt, aki a három találkozón összesen ötször volt eredményes.

 

A Bonygád Völgység Labdarúgó Club 2001-ben alakult át a Bonyhád Agraco FC-ből. A klub idén - az elmúlt öt szezonhoz hasonlóan - a negyedosztálynak számító megye I-ben szerpel. Az előző idényben második lett a bajnokságban és csupán egy ponttal gyűjtött kevesebbet az aranyérmes Tolna VFC-nél.

 

A mérkőzés időpontja: 09.23. vasárnap, 15 óra

 

Reméljük minél több szurkoló a csapattal tud tartani!

Hajrá Budafok!

 

Szponzoraink