Previous Next

 Scróth Lajos

Hétvégén kezd a BMTE II.

 

A BMTE II. az előző szezonban - hasonlóan, mint a BMTE I. - bajnokságot nyert. Ennek köszönhetően ebben az szezonban már a BLSZ I-ben indul a csapat. A vezetőedzőnek, Schróth Lajosnak tettünk fel kérdéseket.

Hogyan alakult a BMTE II. felkészülése?
- A felkészülés az amatőr csapatoknál máshogy alakul, mint a profiknál, hiszen nálunk a játékosok dolgoznak, ill. iskolába járnak. Emiatt
sokan a felkészülés ideje alatt tudtak a munkahelyükön szabadságot kivenni, így többen ezekben a hetekben mennek el a családjukkal nyaralni. Tehát a tervezett felkészülésünk időközben átalakult. Ezen dolgok miatt nehéz megmondani, hogy miként is sikerült a felkészülésünk.

Kiket igazoltak és kik távoztak a csapattól?
- A keretünkből csak Csabai Tamás távozott, újakat nem igazoltunk, mert célunk az, hogy az utánpótlásból feljövő és az első csapatból visszajátszó játékosoknak adjunk lehetőséget.

Mennyire ismeri ezt a bajnokságot?
- Nem ismeretlen számunkra ez a bajnokság, hiszen korábban itt játszottunk. A 2015/16-os idényben 6. helyezést értük el, azonban amiatt, hogy a BMTE I. és a BMTE II. között két osztálynyi különbségnek kellett lennie, emiatt nekünk a 2016/17-es szezont BLSZ I-ben kellett játszanunk. De – köszönhetően, hogy mindkét csapatunk bajnok lett – immáron ismét a BLSZ I-ben futballozhatunk. Az, hogy mire leszünk képesek, az első néhány forduló után már látszódni fog, de stabil középcsapat kialakítása lesz a célunk ebben az évben.


Kivel játsszák az első meccset és mikor?
- Az Újbuda kérésére az első fordulónkat elhalasztottuk, ami számunkra nem is jött olyan rosszul. Így az első meccsünket 08.26-án  szombaton az Unione FC ellen játsszuk 10.00-kor a III. ker. TVE Sporttelepen.

 


BMTE II. következő 6 bajnoki mérkőzése:

2. forduló: Unione FC—BMTE II. 08.26. 10:00
3. forduló: BMTE II.—II. ker. UFC 09.03. 11:00
4. forduló: Testvériség SE—BMTE II. 09.09. 15:00
5. forduló: BMTE II.—Kelen SC 09.16. 15:00
6. forduló: Ikarus BSE—BMTE II. 09.24. 16:00
7. forduló: Gázgyár—BMTE II. 09.30. 15:00

Szponzoraink