Previous Next

BMTE szeged

Ismét döntetlen itthon

Budafoki MTE - Szeged 2011

0 - 0

 

A Merkantil Bank Liga 5. fordulójában 0-0-ás döntetlent játszottunk hazai pályán a Szeged 2011 ellen. A nem túl eseménydús mérkőzésen mindkét csapat eltalálta a kapufát. Talán egy kicsit közelebb álltunk a győzelemhez, hiszen a 90. percben egy véleményes szituációban lest miatt érvénytelenítették a találatunkat.

A mérkőzésen nagy taktikai csata folyt, nem találták a fogást egymáson a csapatok.

Az első 20-25 percben csapatunk dominált, ez labdabirtoklásban és helyzetek kialakításában is megnyilvánult. A félidő második felében többet birtokolta a venédg csapat a labdát, de helyzetekig nem jutottak el.
A második félidőt a szegediek kezdték jobban, amikor egyszer a kapufát is eltalálták. Az utolsó 20 percben azonban ritmust váltott csapatunk, érkeztek a beadások jobbról és balról is, helyzeteket alakítottak ki, és amikor az i-re a pontot feltettük volna, akkor a játékvezető les miatt nem adta meg a gólunkat a 90. percben.

 

Veszelinov Vladimir így látta a mérkőzést:
Keményebben játszottunk, mint az előző meccseken. Kevesebb területet és esélyt adtunk az ellenfélnek a gólszerzésre, mint korábban, igaz ezúttal nekünk is kevesebb volt. Az utolsó percben megszerezhettük volna a győzelmet. Nem láttam pontosan a leshelyzetet, de mindegy is, az a gól, amit a játékvezető megad. Ezt nem adta meg, így maradt a döntetlen. Rászolgáltunk az 1 pontra.

 

Edzői értékelések:

Prukner László:
“Az elmúlt két héten elveszítettünk öt pontot, a szomorú az volt benne, hogy mind a két meccsen nem játékban hanem lelkesedésben vertek meg bennünket. Ezeket próbáltuk meg rendezni, ma jobban néztünk ki akaratban is. Mintegy 25-30 percig az történt, amit mi szerettünk volna, de ellenfelünknek is adódtak veszélyes kontrái. A végjáték talán a miénk volt, az eredmény nem igazságtalan, de nekünk nem jó, mert egy ponttal nem megyünk sokra.”

 Supka Attila:
“Próbáltunk egy olyan játékot felépíteni, aminek köszönhetően megszerezhettük volna a három pontot. Az elején nem találtuk a ritmust, pont azokban a dolgokban hibáztunk, amikben figyelni kell. Az első félidőben megvolt az a 2-3 lehetőségünk, amelyeknél ha pontosabbak az utolsó passzok, akkor gólhelyzetünk lett volna. A szünet után szintén volt pár lehetőségünk, amiből gólokat kellett volna szereznünk. Olyan csapatot kell építenünk, amellyel előrébb tudunk lépni a tavalyi évhez képest. Mindent megtettünk azért, hogy eredményesek legyünk, ugyanakkor az ellenfélnek is megvoltak ezek a helyzetei.”

 

 

BUDAFOKI MTE - SZEGED 2011-GROSICS AKADÉMIA 0-0

BMTE Stadion

Vezette: Bogár Gergő (Szert Balázs, Varga Gábor)

 

Budafoki MTE
Somogyi – Harsányi, Vaszicsku, Csizmadia, Vég – Vass (Margitics, 55.p.), Veszelinov (Pölöskey, 81.p.) – Kovács, Nagy, Ihrig-F. (Vankó, 69.p.) – Kerekes

Szeged 2011
Szántai – Coroian, Causic, Farkas, Zabari (Kasuba, 55.p.) – Horváth – Molnár, Nicorec (Germán, 66.p.), Pászka, Balázs (Balogh, 62.p.) – Zádori

 

Gól: -

Sárga lap: Veszelinov ill. Coroian, Pászka

 

Szponzoraink