Previous Next

BMTE - Nyíregyháza

Biztató játék, azonban vereség a bajnoki nyitányon

Budafoki MTE - Nyíregyháza Spartacus FC

0 - 2 (0 - 1)

 

Csapatunk két gólos vereséget szenvedett a bajnoki nyitányon a feljutásra is esélyes Nyíregyháza Spartacus FC ellen. Mindkét kapu előtt adódtak gólszerzési lehetőségek az első félidőben, ebből a vendég csapat kihasznált egyet. Sajnos a fordulást követően a vendég csapat megduplázta előnyét Csilus révén. Ezután ment előre csapatunk, de a szerencse elpártolt tőlünk ezen a játéknapon. Kétszer is a kapufa mentette meg a vendégeket a góltól, így a mérkőzés hazai vereséggel zárult.

A mérkőzést követően Csizmadia Csabát kérdeztük:
"Kijött az, amit oly sokszor beszéltünk, hogy egy osztállyal feljebb azonnal ki fogják használni a hibáinkat, sajnos ez a mai meccsen ki is jött. Egy jó, masszív, szervezett csapattól kaptunk ki. Ha jobban koncentrálunk és figyelünk, akkor a 60. perctől akár döntetlenre is hozhattuk volna a meccset. Tanulni kell a hibákból és készülni a következő mérkőzésre."

 

Edzői értékelések:

Prukner László: 
"Ellenfelünknek megvolt az a gyorsaságbeli rutinja, amit az NB III tőlünk nem követelt meg. Jó tempóban tudtunk támadásokat indítani, de a védekezésben súlyos egyéni hibákat követtünk el. Úgy érzem, az első győzelem át fog minket lendíteni, és ezután el fogunk tudni indulni felfelé."

Lucsánszky Tamás: 
"Előrejátékban helyenként nagyon szép dolgokat csináltunk, két gyönyörű gólt szereztünk. Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, bár kicsit minden idény eleji módon zajlott." (NS)

 

BUDAFOKI MTE–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 0–2 (0–1)

BMTE Stadion

Vezette: Csonka Bence (Bertalan Dávid, Csatári Tibor)

 

Budafoki MTE:
Szabó B. – Patkós, Vaszicsku, Csizmadia, Kirják – Margitics (Vass M., 79.), Veszelinov (Nagy T., 64.) – Kovács D., Oláh L. (Kerekes K., 82.), Vankó – Pölöskei P. Vezetőedző: Prukner László

Nyíregyháza Spartacus:
Jova – Hinora, Fodor F., Rubus, Forró – Pekár (Kesztyűs, 69.), Holdampf, Csilus T., Rezes (Gajdos, 84.) – Rudolf G., Dragóner F. (Szinanovics, 69.). Vezetőedző: Lucsánszky Tamás

 

Gól: Dragóner, Csilus

Sárga lap: Margitics ill. Holdampf

 

Szponzoraink