Csak a gól hiányzott Siófokon"/>
Previous Next

BMTE Siofok 0-0

 

Csak a gól hiányzott Siófokon

 

Egy ponttal távoztunk a Balaton partjáról, a Merkantil Bank Liga 4. fordulójában, múlt vasárnap gól nélküli döntetlent játszottunk Siófokon. Pedig közel voltunk ahhoz, hogy a történelemben először legyőzzük a kék-sárgákat. Pölöskei Péter akrobatikus mozdulatánál Molnár Péternek, a hazaiak kapusának már az első félidő közepén védenie kellett, de a java csak ezután következett. Nem sokkal a szünet előtt Khiesz Kornél fejesénél előbb Molnár hárított bravúrral, Pölöskei ismétlésénél pedig Csilus Tamás vetődött önfeláldozóan a labda útjába.

 

 

Kovács Dávid BMTEA gólszerzésre fordulás után is volt lehetőségünk, például Kovács Dávid tekerésénél, de a siófoki kapus eszén ekkor sem sikerült túljárni. Ahogyan a hosszabbítás perceiben sem. Ekkor Lakatos Csaba bal oldali beadását a csereként beállt Boros Gábor tette kapura, csakhogy Molnár szögletre tolta a labdát.

 

 

 

Viteli Z 

Felemás érzéseim vannak- mondta a siófoki döntetlen után vezetőedzőnk, Vitelki Zoltán. Szerettük volna megismételni ugyanazt a játékot, amit a Vasas és a Dorog ellen mutattunk, de ezúttal picit tompábban futballoztunk. Elsősorban a passzok pontosságában és labdabirtoklásban jelentkeztek olyan hibák, amik eddig nem voltak jellemzőek ránk. Összeségében igazságos döntetlen született, bár a mérkőzés végén ott volt a lehetőség, hogy nyerjünk. Nem vagyunk elkeseredve, dolgozunk tovább és hazai pályán szeretnénk újra jó játékkal meghálálni szurkolóink támogatását és szeretét, ami elmondhatatlanul sokat jelent nekünk.

 

 

 

BFC Siófok – Budafoki MTE 0-0

Siófok, Városi Stadion, 900 néző

Vezette: Horváth Tibor (Kóbor Péter, Király Zsolt)

 

Siófok: Molnár - Bolla, Gál, Lorentz, Nemes - Réti, Csilus T. (Tóth M. 71) - Nagy D., Petneházi (Kiss B. 87), Medgyes (Szilágyi P. 71) - Elek 

BMTE: Póser - Margitics, Khiesz, Oláh, Lakatos - Vass M., Filkor - Kercsó, Kovács D. (Kirják 87), Vankó (Boros 61) - Pölöskei (Veszelinov 77)

 

Gól: -

Sárga lap: Csilus T., Nagy D., Kiss B. ill. Lakatos

 

Szponzoraink