Nem strandolni, győzni megyünk a Balaton-partra

"/>
Previous Next

BFC - BMTE

Nem strandolni, győzni megyünk a Balaton-partra

NB II-es labdarúgócsapatunk vasárnap este 19 órától Siófokon lép pályára a bajnokság 4. fordulójában, a cél pedig egyértelműen az, hogy elhozzuk a három pontot a Balaton partjáról. Ehhez az eddigi három idei tétmérkőzésünkön mutatott jó játékra lesz szükség, ami legutóbb, a Dorog ellen már eredménnyel is párosult. A 3-1-es győzelem jót tett játékosaink önbizalmának és hitének, hiszen az edzéseken végzett kemény munka gyümölcseként első pontjainkat szereztük az új szezonban.

 

Vitelki“Én annak a hívevagyok, hogy egy játékos próbáljon görcs nélkül játszani, mert künben nem tudja kihozni magából a maximumot és megmutatni a pályán azt, amire valójában képes- mondta Vitelki Zoltán vezetőedző a dorogiak elleni sikert követően és hozzátette, büszke a csapatra, amely minden nap, minden edzésen nagyon sokat dolgozik.

Ihrig - Farkas

 

Üröm az örömben, hogy múlt vasárnap Ihrig-Farkas Sebestyén súlyos sérülést szenvedett, a jobb térdében az elülső keresztszalag, illetve az oldalszalag is elszakadt. 24 éves középpályásunkon kívül Csizmadia Csaba, Vaszicsku Gergő, Gubacsi Zoltán és Patkós Imre sem állhat a szakmai stáb rendelkezésére.  

 

 

 

Poloskei

A hiányzók ellenére vasárnap olyan tettre készülünk, ami eddig még nem sikerült: nyerni a Siófok ellen. A Balaton-partiakkal már a 90-es évek közepén nagy csatákat vívtunk az NB II-ben, ám győzni egyszer sem tudtunk. Ahogy az előző szezonban sem. Tavaly októberben vezettünk ugyan Siófokon Pölöskey Péter góljával, de a hazaiak a hajrában egy büntetővel kiegyenlítettek. A Promontor utcai visszavágónennyi babér sem termett a mieinknek, a siófokiak 2-0-ra nyertek.   

Az 1921-ben alapított és 1982-ben Magyar Népköztársaság Kupa-győztes Siófok nem kezdte jól a mostani szezont. Három forduló után pont nélkül áll, miután a Zalaegerszegtől (2-3), az újonc Monortól (0-2) és a Vasastól (1-2) is vereséget szenvedett. A vezetőedző, Varga Attila egyik nyári szerzeményére, a Szegedtől érkező Horváth Attilára biztosan nem számíthat vasárnap este, hiszen őt az angyalföldiek elleni találkozón kiállították.

 

 

A vendégszektorba szóló belépőket 1000 forintos áron vásárolhatják meg szurkolóink. Reméljük, hogy drukkereink – akár egy kellemes strandolással egybekötve – minél nagyobb létszámban buzdítják majd csapatunkat a Révész Gábor utcai stadionban is.

 

Hajrá Budafok! Hajrá BMTE!

Szponzoraink