Previous Next

Békéscsaba - Budafoki MTE

A harmadik győzelem is megvan

 

Hét nap alatt megszereztük a harmadik győzelmünket a régi-új vezetőedzőnkkel, Tóth Bálinttal. Ennek köszönhetően mostanra már a 14. helyen állunk, 3 ponttal megelőzve a kieső helyen lévő Szegedet. De nem szabad még hátradőlnünk, hiszen 4 meccs van még vissza a bajnokságból. 

A mérkőzés elejét nagyon jól kezdtük, hiszen Ihrignek és Kokenszkynek is nagy gólszerzési lehetősége volt, azonban a békéscsabai kapus mindegyik alkalommal bravúrral védett. A félidő közepén a hazaik is veszélyeztettek, de a védelem a helyén volt.

A második félidőt ismét jól kezdtük, és sikerült is bevenni a 'csabaiak kapuját: Kovács ugratta ki jó ütemben Ihriget, aki ballal a hosszú  sarokba bombázott 14 méterről. A továbbiakban is voltak gólszerzési lehetőségeink, de nem sikerült kihasználnunk ezeket. A sok kihagyott helyzet majdnem megbosszulta magát, hiszen a végén a hazaiak mindent egy lapra feltéve támadtak, de Szabó Balázs 3 alkalommal is nagy brvúrt bemutatva megakadályozta a hazaiak gólszerzési lehetőségét.

 

Köszönjük szurkolóinknak a szurkolást!!

 

Boér Gábor: "Szégyellem magam, sajnos, egy-két játékosom fejben már máshol jár. Érthetetlen, hogyan lehet ilyen mentalitással pályára lépni, a fiatalok esetében pedig furcsa, miért nyújtanak ennyire hullámzó teljesítményt. A szerencse sem állt mellénk."

Tóth Bálint: "Végre nem magyarázkodnom kell egy vereség miatt, a csapat sokat tett a győzelemért, s külön örülök, hogy sorozatban harmadik mérkőzésünket is megnyertük."

 

 

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE–BUDAFOKI MTE 0–1 (0–0)

Békéscsaba, 1003 néző. 

Vezette: Radványi Ádám (Kormányos II Gábor, Szvetnyik Bence)

 

BÉKÉSCSABA: Ribánszki – Szélpál, Dlusztus, Babinyecz – Gránicz, Lustyik (Zahorán 64.p.), Nagy S. (Tóth D. 46.p.), Nagy I. (Király P., 67.p.) – Birtalan, Viczián, Gyurján

BMTE: Szabó – Margitics, Gubacsi, Csizmadia, Khiesz, Forgács – Kercsó, Filkor, Kovács (Veszelinov 92.p.) – Kokenszky (Vankó 67.p.), Ihrig-Farkas (Fekete 67.p.). 

 

Gól: Ihrig-F.

Sárga lap: Margitics, Kovács, Kercsó

 

(fotó: beol.hu)

Szponzoraink