Previous Next

Bejött a megérzés

Támadónk, Horváth Roland már az idény előtt sejtette, hogy Budafokon valami komoly dolog van készülőben.

 

 

Érdemes odafigyelni a szavára.

"Szakmai stábunk munkáján érezhető, hogy az előzetes várakozásokat is felülmúló eredményt akar elérni, ebből pedig valami nagy dolog születhet" - ezt mondta Horváth Roland tavaly júliusban, néhány héttel azután, hogy aláírta szerződését klubunkkal. 

Támadónknak igaza lett. Ami korábban nem sikerült neki Zalaegerszegen és Gyirmóton, az Budafokon megvalósult: feljutó csapat tagja lett.

"Éreztem, hogy sok pozitív meglepetést fogunk okozni a szezonban" - fogalmazott játékosunk, aki a közösség erejének fontosságát hangsúlyozta. "Mindenkinek egyetlen közös cél lebegett a szeme előtt. Egységesek voltunk és vagyunk, nincs köztünk széthúzás és ennek nagy szerepe van a sikerben."

Bár a bajnoki szezon véget ért, csapatunk május végéig kiscsoportos munkával tölti a heteket. Fókuszban immár az élvonalbeli szerepléssel.

"Élvezem az edzéseket, igaz, egyelőre még nem ugyanolyan intenzitással dolgozunk, mint vírusmentes időkben" - mondta Horváth Roland. "Más lesz majd, amikor újra párharcokat vívunk, ütközünk és mérkőzéseket játszunk. Mindenesetre ezt az átmeneti időszakot is felhasználom arra, hogy bizonyítsam, helyem van a keretben."

2019 nyarán támadónk remek jósnak bizonyult. Vajon most milyen megérzései vannak a következő, NB I-es szezon kapcsán?

"Abszolút pozitív vagyok és ugyanazt mondhatom, amit tavaly" - nyilatkozta Horváth Roland. "Taktikailag és a közösség szempontjából is nagyon egyben van a csapat. Ráadásul a jelenleginél még erősebbek leszünk, ha sikerül olyan játékosokat szerződtetnünk, akik beleillenek a játékrendszerünkbe. Meg fogjuk mutatni, hogy mire vagyunk képesek egy osztállyal feljebb és úgy érzem, ismét okozunk majd kellemes meglepetéseket."

A próféta szóljon belőle.

 

Szponzoraink