Previous Next

BMTE - Sopron

 

Merkantil Bank Liga 7. forduló

Budafoki MTE - Soproni VSE

Időpont: 2017. szeptember  2. (szombat) 16.30

Helyszín: BMTE StadionNegyedik hazai NB II-es találkozónkra kerül sor szombaton.

 

Ezúttal a Soproni VSE lesz a vendégünk. A soproniak finoman szólva sem kezdték jól a szezont. Az eddig lejátszott 6 meccsükön 3-szor végeztek döntetlenre és 3-szor szenvedtek vereséget. Mindössze 1-szer találtak az ellenfelek hálójába, ellenben ők 8-szor is kapituláltak.

 

Edzőváltás történt náluk a nyáron. Korábbi vezetőedzőjük, Supka Attila a Szeged 2011-hez szerződött, helyére Németh Szabolcs érkezett Dorogról, amely csapattal tavaly az előkelő 8. helyet szerezte meg. Az edzővel tartott Sopronba Kővári Róbert és Bor Dávid is.

 

Ismét egy olyan csapattal találkozunk, akiket a Magyar Kupában az előző évben megvertünk. Az első meccsen hazai pályán még 2-1 -es vereséget szenvedtünk, azonban idegenben sikerült nyernünk 2-0 arányban. Reméljük, ismét diadalmaskodni tudunk a soproniak fölött, és mi hagyjuk el győztesen a pályát.

 

Nagy Tamás, csapatunk középpályása így látja az elmúlt hetek teljesítményét és a következőket várja a Soproni VSE ellen:

 

„Az elmúlt 6 fordulót összegezve a tabella nem tükrözi a csapat erejét. 5 ponttal biztos, hogy többnek kellene lennie, ugyanis a Soroksár és a Kazincbarcika ellen mindkétszer vezettünk a félidőben, azonban nem sikerült megnyernünk a meccseket a saját hibánkból. A bajnokságban eddig senki ellen sem játszottunk alá- rendelt szerepet, még az elmúlt héten a legnagyobb bajnokaspiráns ellen sem. A Sopron ellen nem lehet más a célunk, mint a 3 pont megszerzése. Ehhez nyugodt, higgadt, és türelmes játékra lesz szükség. Ha így lesz, itthon tudjuk tartani a 3 pontot.”

 

A mérkőzést Pillók Ádám vezeti, asszisztensei Király Krisztián és Szabó Péter lesznek.

Szponzoraink