Previous Next

Budafoki MTE - Kisvárda Master Good

 

Merkantil Bank Liga 11. forduló

Budafoki MTE - Kisvárda Master Good

 

Időpont: 2017. 10. 01. (vasárnap), 15:00
Helyszín: BMTE Stadion

Bajnokesélyes csapat látogat hozzánk vasárnap. 

A 11. fordulóban a 2. helyen lévő Kisvárdát fogadjuk. Ellenfelünknek kimondott célja, hogy az NB I-be felkerüljön. Nyáron érkezett a kispadra Kondás Elemér, aki korábban a DVSC-vel ért el szép sikereket. Az előző évben vezetőedzői posztot betöltő Révész Attila szakmai igazgatóként folytatta tovább a klubnál.
Az elmúlt években tudatos építkezés folyik a csapatuknál, aminek eredményeként már tavaly majdnem feljutottak, de az utolsó pillanatban a Balmazújváros megelőzte őket az utolsó mecscsen.
Legutóbbi mérkőzésüket hazai pályán a Szolnokkal játszották, amelyen 3-2-es vereséget szenvedtek, így pontszámban beérte őket a Kazincbarcika.

A zalaegerszegi mérkőzést követően a 16. helyet foglaljuk el a tabellán. A Kisvárda ellen előzetesen nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, azonban az elmúlt hétvégén a játékosok bebizonyították, hogy bárki ellen eredményesek tudnak lenni.

Belső védőnk, Vaszicsku Gergő így várja a Kisvárda elleni bajnoki mérkőzést:
„A múlt heti zalaegerszegi mérkőzés vége nem úgy sikerült, ahogy azt elterveztük. Sajnos a végén nem megfelelően összpontosítottunk, ezért hagytunk ott 2 pontot. Hétvégén az egyik bajnokesélyest fogadjuk. Ha sikerül 90 percig koncentrálnunk, akkor bárki ellen lehet esélyünk. Megteszünk mindent, hogy itthon tartsuk a 3 pontot.”

 

Reméljük vasárnap minél többen ki tudnak látogatni és a helyszínen buzdítani a csapatot! Hajrá Budafok!

Szponzoraink