Previous Next

Az eddigi legerősebb rivális vár ránk - Romić Danijel

Védőnk bízik abban, hogy vasárnap, a Budaörs ellen újra győzelmet ünnepelhet csapatunk.

 

 

BudafokiMTE.hu: Danijel, milyennek ítéled a csapat eddigi teljesítményét a bajnokságban?

Romić Danijel: A mutatott játékot tekintve szerintem mindhárom mérkőzés jól alakult. Sőt, én úgy érzem, eddig Csákváron futballoztunk a legjobban, eredmény szempontból viszont nyilván az első két találkozót kell kiemelnem. A héten minden edzésen azon dolgoztunk, hogy a Budaörs ellen visszatérjük a győzelem útjára. Az eddigi legerősebb rivális vár ránk vasárnap.

Miért gondolod így?

Azért, mert a Budaörs olyan támadófutballt játszik, amely ellen nem lesz könnyű védekeznünk. Szerintem jó játékosok vannak a budaörsi csapatban, ezért nehéz mérkőzésre számítok.

Ha már védekezés, mennyire érzed összeszokottnak a hátsó alakzatunkat? 

Úgy érzem, az első három fordulóban nagyjából rendben volt a védekezésünk. Az külön öröm, hogy a Szeged és a Szolnok ellen nem kaptunk gól. Bizonyos játékhelyzetekben szerencsénk is volt, mindenesetre amikor nullára sikerül lehoznunk egy meccset, az mindig jó visszaigazolás. Nem csak a védőknek, hanem az egész csapatnak. Sok segítséget kapok a társaimtól, középen, Króner Martinnal is jól megértjük egymást.

Az egyéni teljesítményeddel mennyire vagy elégedett? Az előző szezonban, a PMFC-nél már újra alapember voltál az NB III-ban, előtte viszont sokat kihagytál.

Igen, volt egy nehéz időszak a pályafutásomban, egy sérülés miatt hosszú ideig nem léphettem pályára. Úgy érzem, most jól megy a játék, de ismerem magam annyira, hogy tudjam, egyelőre 60-70 százalékos állapotban vagyok. Több van még bennem és ezt igyekszem hétről hétre bizonyítani.

Segít neked ebben a folyamatban az a közeg, ami a BMTE-nél körülvesz?

Abszolút, nagyon jól érzem magam Budafokon, a srácok szeretettel fogadtak és mindenkivel megtaláltam a közös hangot. Jó a hangulat az öltözőben. A pályán és azon kívül is összetartó a csapat, ami rendkívül fontos.

 

Merkantil Bank Liga, 4. forduló
19:00 Budafoki MTE-Budaörs SC
BMTE Stadion, 2019. augusztus 18., vasárnap

A mérkőzésre 800 forintos áron lehet teljes árú jegyet vásárolni a kezdés előtt a helyszínen, a BMTE Stadion pénztárában. 14 éven aluli diákok, valamint a nyugdíjasok számára a belépés ingyenes. A találkozó előtt a szezon összes hazai meccsére érvényes bérletek árusítása is zajlik majd a BMTE Sportvendéglőben. A bérlet ára 9900 forint.

Szponzoraink