Previous Next

Alaposan felkészültünk, nem ért minket meglepetés - Vaszicsku Gergő

Védőnk nem csak hátul futballozott magabiztosan a Dorog otthonában 2-1-re megnyert mérkőzésen, hanem bedobása után gól is született.

 

 

Az első négy fordulóban a kispadon ült, Dorogon viszont a kezdőcsapatban kapott helyet Vaszicsku Gergő, aki jó teljesítménnyel, határozott és magabiztos játékkal járult hozzá csapatunk 2-1-es győzelméhez.

"Nagyon örültem annak, hogy megkaptam a lehetőséget. Próbáltam élni vele, de a siker a csapat érdeme, mindenki sokat tett ezért a három pontért" - mondta rendkívül szerényen belső védőnk, aki az előző szezonban tizenhat bajnoki mérkőzésen lépett pályára. "Az külön öröm, hogy vasárnap a nagy bedobásom után győztes gólt tudtunk szerezni, mindig próbáljuk kihasználni ezeket az extra képességeket."

Vaszicsku Gergőt nem érte meglepetésként, hogy a Dorog ellen egy nagyon harcos mérkőzést játszottak a mieink.

"Tudtuk, hogy ellenfelünk minden párharcba, minden ütközésbe kőkeményen belemegy, nem fogja vissza magát" - fogalmazott védőnk. "Úgy érzem, mi is odatettük magunkat, a sportszerűség határán belül, de kellő agresszivitással futballoztunk, aminek alapnak kell lennie ahhoz, hogy mérkőzéseket nyerjünk. A Dorog a két támadó, Paudits Patrik és Délczeg Gergely felé próbált ívelni és a továbbfejelt vagy "lecsorgó" labdákra érkeztek a többiek. Szerencsére ebből a játékból alaposan felkészültünk és a meccs elején történt apró kihagyást leszámítva tökéletesen megoldottuk a feladatunkat."

28 éves játékosunk elárulta, nem volt könnyű elfogadnia, hogy az első négy fordulóban nem jutott játéklehetőséghez, ugyanakkor tiszteletben tartotta a szakmai stáb és Csizmadia Csaba vezetőedző döntését.

"Nem csak a belső védő poszton, hanem minden pozícióban nagy a konkurenciaharc, mert jó játékosok vannak a keretünkben" - mondta Vaszicsku Gergő. "Ez a csapat előnyére válhat, hiszen az edzéseken is mindenki a maximumra törekszik, hogy bizonyítsa, helye van a kezdőtizenegyben. Senkinek sincs bérelt helye, aki jól teljesít, bekerülhet. Aki pedig éppen a kispadon találja magát, nem sértődik meg, hanem még keményebben dolgozik tovább."

Csapatunk a Merkantil Bank Liga hétközi fordulójában, szerdán 19 órától a Soroksárt fogadja a BMTE Stadionban.

 

Szponzoraink