Previous Next

A terveknek megfelelően haladunk

Vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba szerint rendkívül hasznos hat napot töltött csapatunk a telki edzőtáborban.

 

 

"Azon az úton haladtunk az első három hétben, amin előzetesen szerettünk volna. Még nem vagyunk készen, de folyamatosan javulunk. Most újra két nehéz hét következik, mert július utolsó napjaira célegyenesbe kell érnünk" - foglalta össze a felkészülési időszak eddigi tapasztalatait Csizmadia Csaba, aki úgy érzi, a munka a tervek szerint zajlik. 

Csapatunk az elmúlt napokban a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjában, minden igényt kielégítő körülmények között, remek pályákon dolgozott és két nemzetközi felkészülési mérkőzést játszott. Vezetőedzőnk szerint a szlovák élvonalbeli FK Pohronie (3-1) és az angol Queens Park Rangers U23 (1-0) elleni találkozó is nagyon hasznos tapasztalatokkal szolgált.

"Két különböző stílusú riválissal tudtunk megmérkőzni Telkiben. A szlovák együttes ellen egy taktikusabb találkozót vívtunk, a QPR pedig egy rendkívül energikus, fiatal csapat volt. Az angolok az utolsó pillanatig olyan nagy tempót diktáltak, amilyet NB II-es bajnoki meccseken nem tapasztalhatunk. Nagyon örülök annak, hogy mindkét ellenféllel szemben eredményesek voltunk és sok minden visszaköszönt a mérkőzéseken abból, amit az edzéseken gyakoroltunk" - értékelt Csizmadia Csaba.

Játékosaink szombaton délelőtt még egy pörgős, nehéz edzésen vettek részt Telkiben, majd mindenki pihenőt kapott a hétvégére. A mieink legközelebb hétfőn reggel találkoznak Budafokon, ahonnan Szlovénia felé veszik az irányt. A második, tíznapos edzőtábor alatt csapatunk négy edzőmérkőzést játszik majd. 

 

Szponzoraink