Previous Next

A Monor elleni vereséggel zártuk a szezont

Csapatunk a Merkantil Bank Liga utolsó, 38. fordulójában 2-1-re kikapott a sereghajtó BSS Monor vendégeként.

 

 

Amilyen jól kezdődött, annyira rosszul fejeződött be a 2018/2019-es szezon utolsó mérkőzése csapatunk számára a III. kerületi TVE pályáján. Sérülését követő visszatérése óta Ihrig-Farkas Sebestyén először volt a kezdőcsapat tagja a Monor ellen és szélsőnk nagy kedvvel vetette magát a küzdelembe. Fejese után már az első percekben a gólvonal közeléből kellett tisztázniuk a hazaiaknak, a 8. percben pedig a tizenhatoson kívüli lövésénél a labda megpattant és védhetetlenül vágódott a hálóba. (0-1)

A 24. percben Szerencsi Miklóssal szemben szabálytalankodtunk a tizenhatoson belül, ám Haragos Viktor büntetőjét kapusunk, Póser Dániel jobbra vetődve hárította. Ez lélektanilag meghatározó pont lehetett volna a mérkőzésen, csakhogy tíz perccel később a Monor egy jobb oldali akció végén kiegyenlített. A lapos beadásra Szerencsi érkezett és közelről a kapuba passzolt. (1-1)

Fordulás után sokáig nem alakult ki komolyabb gólhelyzet, aztán a 69. percben a csereként beállt Kovács Dávid veszélyeztetett fejjel, de Paulovicz Dániel szögletre ütötte a labdát. Nem sokkal később egy veszélyes budafoki támadás végén Sági Milán mentett nagyot, ám míg a mieink elpuskázták a lehetőségeiket, a Monor a 82. percben újra betalált. (2-1) Hunya Krisztián fejesgólja pedig azt jelentette, hogy csapatunk vereséggel, a tabella 16. helyén fejezte be az idényt. 

 

Merkantil Bank Liga, 38. forduló
BSS Monor-Budafoki MTE 2-1 (1-1)
III. kerületi TVE-pálya, vezette: Barna Gábor (Király, Kiss B.)

Gólszerzők: Szerencsi ('35), Hunya ('82) ill. Ihrig-Farkas ('8)

Monor: Paulovicz - Sági, Tóth F. (Barthel '80), Fülöp N., Szerencsi - Palincsár, Kovács B. - Haragos (Ficsor '68), Hunya (Pintér D. '91), Farkas N. - Tóth B. 
Vezetőedző: Horváth Dávid

BMTE: Póser - Margitics, Vaszicsku, Króner, Kirják - Vass M. (Kovács D. '58), Oláh B. – Farkas B. (Micsinai '58.), Kulcsár K., Vankó (Filkor A. '69) - Ihrig-Farkas 
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

 

 

Szponzoraink