Previous Next

A Magyar Kupában is komoly céljaink vannak - Csizmadia Csaba

Vezetőedzőnk a megyei I. osztályban szereplő Törökszentmiklós FC elleni mérkőzés előtt nyilatkozott.

 

 

Csapatunk a hét második felében felszabadultan készülhetett a vasárnapi, Törökszentmiklós FC elleni Magyar Kupa-mérkőzésre. A szerdán, Tiszakécskén aratott 3-2-es győzelemre nem csak a pontok szempontjából, hanem lelkileg is nagy szüksége volt a mieinknek. 

"Minden győzelem önbizalmat ad, ezért is örültünk annak, hogy a Duna Aszfallt TLC elleni sikerült nyernünk" - mondta a szombat délelőtti edzést követően vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba. "Kétszer is hátrányból egyenlítettünk, 2-2-nél Kovács Zoltán büntetőt hárított és egy ilyen siker lelkileg nagyon jó hatással van a csapatra."

Most viszont már előre tekintünk, hiszen nem csak a Merkantil Bank Ligában, hanem a Magyar Kupában is komoly céljaink vannak. Vagyis a Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztályban szereplő Törökszentmiklós ellen is ugyanolyan koncentráltan készültek játékosaink, mint bármelyik bajnoki meccsre.

"Mindenképpen kihívást jelent a törökszentmiklósi mérkőzés, mert szeretnénk a Magyar Kupában is jól szerepelni és a lehető legtovább jutni" - fogalmazott Csizmadia Csaba. "Most az első lépést kell megtennünk és kizárólag a győzelem az elfogadható eredmény. Harmadszor lépünk pályára egy héten belül, ami nyilvánvalóan fárasztó dolog, de a héten arra is odafigyeltünk, hogy felfrissítsük a játékosokat."

Vezetőedzőnk azt is elmondta, a meccskeret kijelölésekor sem tesz különbséget a bajnokság és a kupa között. Törökszentmiklóson is azok lesznek pályán, akik a munkájuk alapján megérdemlik.

"Nálam nincs különbség a kupamérkőzés és a bajnoki találkozó között. Mindig az játszik, aki a legjobb formában van,  ezen az elven nem változtatunk. Kapus poszton megbeszéltük, hogy az egyik sorozatban Zoli véd, a másikban Dani (Póser Dániel - a szerk.) kap lehetőséget" - tette hozzá Csizmadia Csaba.

 

Magyar Kupa, 6. forduló
15:00 Törökszentmiklósi FC-Budafoki MTE
Törökszentmiklós, Városi Sporttelep, 2019. szeptember 22., vasárnap

SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK ITT!

 

Szponzoraink