Previous Next

A legfontosabb, hogy itt maradhattam - Oláh Bálint

Csapatunk 24 éves középpályása örül annak, hogy a Mezőkövesd kölcsönjátékosaként az új szezonban is Budafokon futballozhat.

 

 

"Számomra az a legfontosabb, hogy itt maradhattam" - így összegezte Oláh Bálint az elmúlt hetek történéseit, amelyek végeredményeként az élvonalbeli Mezőkövesd Zsóry FC újabb egy évre kölcsönadta a 24 éves középpályást klubunknak. 

"A két egyesület arról is tárgyalt, hogy végleg Budafokra igazolhatok, de végül úgy állapodtak meg, hogy a következő szezont is kölcsönben töltöm a BMTE-nél" - mesélt az elmúlt hetekben zajló megbeszélésekről Oláh Bálint, aki hozzátette, szeretné  jó játékkal segíteni csapatunkat a kitűzött cél elérésében. Vagyis abban, hogy az új idényben előrelépjünk a tabellán elfoglalt helyezés tekintetében. 

Középpályásunk az elmúlt szezonban harminckilenc tétmérkőzésen kétszer volt eredményes budafoki színekben. A bajnokságban a Budaörs, a Magyar Kupában a MOL Fehérvár FC kapuját vette be. Oláh Bálint a rövid nyári pihenő után nagy lelkesedéssel vetette magát a munkába, ám azt sem titkolja, nem volt könnyű újra felvenni a ritmust.

"Nehéz volt visszarázódni az edzésekbe, különösen a felkészülés első két hete rendkívül megterhelő. Sokat dolgoztunk az erőnlét megalapozásán, aztán fokozatosan megjelent a különböző taktikai elemek gyakorlása is. Ezeknek a pontos végrehajtása rendkívül lényeges lesz a mérkőzéseken. Már a felkészülési találkozókon is arra törekszünk, hogy a begyakorolt stratégiát megvalósítsuk" - fogalmazott középpályásunk, aki a Mezőkövesd és a Diósgyőr játékosaként korábban tizenhét NB I-es meccsen is pályára lépett, sőt, gólt is szerzett.

Oláh Bálint szerint fontos lesz a jó rajt a Merkantil Bank Ligában, mert a mieinkre augusztusban erőltetett menet, 24 napon belül hat mérkőzés vár. "Báló" hozzátette, hogy a tavaszi csapat magja együtt maradt, néhány posztra érkezett erősítés és nagyon tehetséges fiatalok is csatlakoztak Csizmadia Csaba együtteséhez, akikben komoly potenciál rejlik a jövőre nézve.

Csapatunk augusztus 4-én, az újonc Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendégeként, Gyulán kezdi a Merkantil Bank Liga új idényét.

 

 

 

Szponzoraink