Previous Next

A kezdés nagyszerű, de dolgozunk tovább - Kulcsár Kornél

Középpályásunk mindhárom gólunkban kulcsszerepet vállalt a Szolnok elleni mérkőzésen.

 

 

A Szeged-Csanád GA elleni mérkőzés után Kirják Henrik, a Szolnoki MÁV FC 3-0-s legyőzését követően pedig Kulcsár Kornél került be a forduló válogatottjába a Nemzeti Sport osztályzatai alapján. Méghozzá teljesen megérdemelten, hiszen középpályásunk mindhárom gólunk előtt főszereplőnek bizonyult: először Horváth Rolandot, majd kétszer Kovács Dávidot ugratta ki tökéletes ütemben.

"Sokat gyakoroljuk ezeket a játékhelyzeteket, a szakmai stáb tagjai pedig a videózások során felhívják a figyelmünket arra, hogy miként lehet megbontani az ellenfél védelmét" - mondta Kulcsár Kornél. "Örülök annak, hogy a Szolnok ellen szép gólokat tudtunk szerezni, én pedig viszonylag üresen játszhattam. Nem volt kérdés, hogy mi vagyunk a jobb csapat, a vendégeknek nem sok helyzetük volt, kevés veszélyt jelentettek a kapunkra."

Csapatunk nagyszerűen kezdte a szezont, hat pontot szerzett az első két bajnoki találkozón. Kulcsár Kornél szerint azonban az eddigi eredményekből hiba lenne messzemenő következtetéseket levonni. 

"Minden klub ilyen rajtról álmodott az idény előtt, két kör után vezetjük a tabellát 6-0-s gólkülönbséggel, ez mind szép és jó. De nem fogunk hátradőlni. Még keményebben dolgozunk tovább. Jól sikerült a felkészülésünk, igaz, nekem egy kisebb sérülés miatt tíz nap kimaradt a munkából. Ennek a hatását még érzem, de biztos vagyok benne, hogy meccsről meccsre jobb leszek" - fogalmazott középpályásunk, aki hozzátette, köszöni a szurkolók támogatását és reméli, a következő mérkőzéseken még többen buzdítják majd a csapatot a lelátóról.

A mieink vasárnap 19 órától a két forduló után szinten százszázalékos Aqvital FC Csákvár otthonában lépnek pályára. 

 

Merkantil Bank Liga, 3. forduló
19:00 Aqvital FC Csákvár-Budafoki MTE
Tersztyánszky sportközpont, 2019. augusztus 11., vasárnap

Szponzoraink