Previous Next

A játékvezetők is hibázhatnak, de... - Csizmadia Csaba

Vezetőedzőnk szerint a Kazincbarcika elleni mérkőzésen a bíró többször is téves döntéseket hozott, melyekkel a mieinket sújtotta.

 

 

"Az első félidőben gyengén futballoztunk, ezt el kell ismernünk" - kezdte értékelését vezetőedzőnk a vasárnapi, Kazincbarcika elleni 2-1-es vereséget követően. "Sajnos önmagunkhoz képest rosszul játszottunk, fásultak voltunk. A szünetben viszont megbeszéltük a dolgokat, rendeztük a sorokat és a második játékrész legelején sikerült is egyenlítenünk."

Csizmadia Csaba hozzátette, csapatunk ezután átvette a mérkőzés irányítását, egyértelműen uralta a játékos és akkor...

"A játékvezető egy olyan büntetőt fújt be ellenünk, amely teljesen indokolatlan volt. Az egyik kazincbarcikai játékos rátaposott Veszelinov Vladimir lábára és meglökte középpályásunkat. Ő felemelte a kezét és a labda pedig így akadt el benne. Ráadásul nem ez volt a bíró egyetlen hibás ítélete. A hazaiak hetedik faultja után, mezlerántásnál sem vette elő a sárga lapot. Szeretném hangsúlyozni, hogy nem szokásom a játékvezetőkkel foglalkozni, mert ugyanúgy emberek és hibázhatnak, de ezeket az igazságtalanságokat nem hagyhatom szó nélkül" - fogalmazott vezetőedzőnk.

 

 

Szponzoraink