Previous Next

A játék illik a stílusához

Zsóri Dániel megtanulta, milyen mozgásokat vár tőle a szakmai stáb, a gólok pedig jöttek sorozatban.

 

 

Gól, gól és gól. Ahogy egy vérbeli támadóhoz illik. Zsóri Dániel egymást követő harmadik mérkőzésén volt eredményes. Sorrendben az NK Roltek Dob, az MTK Budapest és az NK Jadran Dekani kapuját vette be. Elmondása szerint egyre jobb formában érzi magát.

"Nagyon örülök a góloknak és annak, hogy erőnlétben is kezdem utolérni magam" - mondta 19 éves csatárunk, akinek meg kellett tanulnia és szoknia, hogy pontosan mit vár tőle a szakmai stáb.

"Beszélgettem Csizmadia Csabával és figyeltem Kovács Dávid játékát, amikor ő volt a pályán" - folytatta Zsóri Dániel. "Kérdeztem, amikor valami nem volt egyértelmű, vezetőedzőnk pedig elmagyarázta, hogy mikor, hova kell mozognom. Számomra ez a fajta csatárjáték új, mert korábban Debrecenben és a Fehérvárnál is egészen mást kértek tőlem. Most már értem és átlátom a feladatomat, ami tökéletesen illik a stílusomhoz. Betartom a taktikai utasításokat, a többi pedig jön magától."

Zsóri Dániel úgy érzi, a meccsterhelésre nagy szüksége van, mert az elmúlt időszakban - a Mol Fehérvárnál és Budaörsön - kevesebb időt töltött a pályán. Budafokon immár hetek óta együtt készülhet társaival a közös cél, a bennmaradás eléréséért. A OTP Bank Liga rajtjáig hátralevő három hétben Puskás-díjas támadónk tovább gyűjtheti a játékperceket és élesítheti formáját.

 

Szponzoraink