Previous Next

A fejlődés a legfontosabb

18 éves saját nevelésű játékosunk, Farkas Bálint a következő szezont kölcsönben Érden tölti.

 

 

"Nehéz döntést kellett meghoznom, de a vezetőkhöz hasonlóan én is úgy gondolom, hogy a fejlődésem szempontjából ez a legjobb lépés" - nyilatkozta a BudafokiMTE.hu-nak Farkas Bálint, aki egy évig kölcsönben az NB III-ban szereplő Érdi VSE játékosa lesz. 

18 éves, saját nevelésű támadónk tavaly nyáron írta alá profi szerződését klubunkkal, az első csapatban viszont már hónapokkal korábban bemutatkozott. Összesen tizenhat mérkőzésen lépett pályára az NB II-ben, 2019 februárjában, a Csákvár ellen pontot érő gólt szerzett.

"Több, mint tizenkét éve budafoki játékos vagyok és végig egy nagyon jó közösséghez tartoztam" - mondta Farkas Bálint. "Ezért sem könnyű most elhagyni a BMTE-t, még ha csak egy évről is van szó. Ugyanakkor fontos, hogy minél több időt töltsek a pályán, hogy megerősödve, tapasztaltabban térjek vissza Budafokra."

A jövőre érettségiző Farkas Bálint az elmúlt napokban már Érden edzett és a Cegléd elleni felkészülési mérkőzésen is játszott.

"Új társaim hamar befogadtak Érden, ahol magas szintű szakmai munka zajlik és úgy érzem, minden adott ahhoz, hogy tovább fejlődjek" - tette hozzá támadónk.

 

Szponzoraink