Previous Next

A döntetlen igazságos eredmény - Vaszicsku Gergő

Védőnk egy szöglet után a 90. percben egyenlített a Nyíregyháza elleni mérkőzésen.

 

 

Vaszicsku Gergő öröme nem volt felhőtlen vasárnap este a BMTE Stadionban. Védőnk csalódott volt amiatt, hogy csapatunk két gólt kapott a Nyíregyháza ellen, az pedig csak részben vígasztalta, hogy a találkozó legvégén az ő fejesével módosult 2-2-re az állás.

“Úgy éreztem, hogy az első félidő a miénk volt, a térfélcsere után viszont mintha kicsit bentmaradtunk volna az öltözőben” - fogalmazott védőnk, aki decemberben, a Monor ellen is a hajrában volt eredményes, igaz, az a találat győzelmet ért. “A második játékrészben a Nyíregyháza átvette az irányítást és bizonyította, hogy egy jól összerakott csapat. Azt gondolom, örülnünk kell az egy pontnak is, mert a meccs képe alapján a döntetlen igazságos eredmény.”

Vaszicsku Gergő az utolsó percekben már tulajdonképpen támadóként játszott vasárnap és a vendégek tizenhatosán belülre ívelt labdákból próbált veszélyeztetni.

“Amikor hátrányban vagyunk a végjátékban, több játékosunk tartózkodik az ellenfél kapuja előtt és ilyenkor valamelyest a védekezést is fel kell áldoznunk. A pontrúgásoknál persze egyébként is előre megyek. Szerencsére sikerült a kapuba fejelnem Kulcsár Kornél szöglete után, de ennek a gólnak most nem tudok őszintén örülni. Az egyik szemem sír, a másik nevet” - mondta játékosunk, aki profizmusát és emberi nagyságát is bizonyította, amikor őszintén beszélt a mérkőzésen elkövetett hibájáról is.

“A szögleteknél ki van osztva, hogy kinek melyik játékost kell fognia az ellenfél tagjai közül. Az én emberem volt, aki a gólt fejelte” - fogalmazott Vaszicsku Gergő a második nyíregyházi találattal kapcsolatban, amikor Fodor Ferenc bólintott a kapunkba. “Vissza kell néznem a szituációt, hogy lássam, pontosan mi volt a gond, mert így lehet tanulni belőle. Az első gólnál a vendégek középpályása zavartalanul ívelhetett a kapunk elé és jó passzt adott. Nem számítottam arra, hogy a támadó egyből elfejeli a labdát. Azt gondoltam, hogy át fogja venni, de sajnos nem így történt. Dolgozni fogunk azon, hogy a jövőben elkerüljük az ilyen hibákat.”

 

Szponzoraink