Previous Next

A csapat eredményessége az első - Pölöskei Péter

A Békéscsaba elleni mérkőzésen győztes gólt szerző támadónk minden edzésen azért dolgozik, hogy amikor lehetőséget kap, a társak segítségére legyen.

 

 

Jó döntésnek bizonyult, amikor a Békéscsaba elleni találkozó 61. percében, 1-1-es állásnál az addig remekül futballozó Margitics Andor helyére egy más típusú játékost küldött pályára vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba. Pölöskei Péter ugyanis állandó veszélyt jelentett a vendégek kapuja előtt, sokszor két védő figyelmét is lekötötte és fizikai adottságait kihasználva több jó megmozdulással vetette észre magát. A 87. precben aztán Vaszicsku Gergő jobbról érkező, hatalmas bedobása után megszerezte a győzelmet jelentő gólt. A csabai védők gyűrűjében, az öt és felesen belülről lőtt a hálóba.

"Már a gólom előtt volt több veszélyes bedobása Vaszicsku Gergőnek, ezekre tudatosan készültünk és reméltük, hogy sikerül eredményesnek lennünk. Számítottam rá, hogy a labda átszállhat a fejek felett és szerencsére be tudtam rúgni" - mondta Pölöskei Péter a lefújást követően.

A 30 éves támadó legutóbb december 9-én, a Vác ellen megnyert hazai találkozón volt eredményes, tavasszal eddig rendre csereként kapott lehetőséget. Pölöskei Péter újfent bebizonyította, profi és igazi csapatember, akire akkor is lehet számítani, ha csupán 30 percet kap a bizonyításra.

"A hét elején betegséggel bajlódtam, Csizmadia Csaba pedig friss cserének szánt a Békéscsaba ellen" - fogalmazott a mostani szezonban öt bajnoki gólnál járó csatár. "Örülök annak, hogy jól megy a csapatnak, kilenc pont választ el minket a kiesőzónától, ez a legfontosabb. A Budafok eredményessége az első, előbbre való az egyéni érdekeknél. Beállok a sorba és azért dolgozom minden edzésen, hogy amikor lehetőséghez jutok, tudjak segíteni. Próbálom bebizonyítani, hogy a kezdőcsapatban van a helyem."

 

 

Szponzoraink