Nincs megállás a Merkantil Bank Ligában, a válogatott szünetet követően egy héten belül immáron a harmadik fordulót rendezik, a 11. játéknapon a Kozármislenyt fogadjuk a BMTE Arénában.

A Baranya megyei együttes újonc az idei NB II-es pontvadászatban és 10 forduló alatt ugyanúgy 10 pontot szorgoskodott össze, mint együttesünk, ám 3 győzelmének köszönhetően előttünk áll a tabellán.

A háromból kettőt éppen a legutóbbi két meccsen: Dorogon 3-1-re győzött Szekeres Zoltán együttese, szerdán pedig hazai környezetben verte 1-0-ra a Békéscsabát, így jó formában érkezik a Promontor utcába. Hozzánk hasonlóan egy edzőváltáson is túl van már aktuális riválisunk, a nyáron éppen tőlünk távozó korábbi másodedzőnket, Tóth Lászlót váltotta a kispadon Szekeres a 6. fordulót követően.

A csapat legismertebb játékosa egyértelműen a többek között a Ferencvárost és Paksot is megjárt rutinos támadó, a 35 éves Bartha László, aki a most futó szezonban eddig két gólt szerzett. Számunkra viszont Kulcsár Kornél neve csenghet leginkább ismerősen, a 30 esztendős középpályás kétszer is megfordult Budafokon, mígnem a nyári átigazolási szezonban a Kozármislenyhez került.

A másodosztályban nem találkozott még egymással a két alakulat és a harmadosztályban is csak kétszer csatáztunk egymás ellen: a 2015/2016-os idényben ellenfelünk hazai pályán és a BMTE Stadionban is 1-0-ra nyert. Eddig tehát nem volt sikerélményünk a baranyaiak ellen, reméljük ez most vasárnap megváltozik!