Ahogyan arról tegnap beszámoltunk, csapatunk 0-0-s döntetlent játszott vasárnap délután a Dorogi FC otthonában. Vezetőedzőnk, Mátyus János így értékelte a látottakat. 

"Immáron két mérkőzésből tudok kiindulni, az pedig mindenképpen pozitív, hogy a 180 perc alatt igazán komoly helyzetet sem a Szentlőrinc, sem a Dorog nem tudott kialakítani a kapunk előtt. Pontrúgásból kaptunk egy szerencsétlen gólt, de úgy érzem, a védelmünk stabilizálódott és jól működik.

Sajnos a támadójátékunk viszont ennek szöges ellentéte, tegnap egy kapufán, néhány kapu előtti kavarodáson és pontatlan beadáson kívül nem volt komoly ziccerünk és múlt héten sem alakítottunk ki annyi helyzetet, amennyit egy, a mi helyzetünkben lévő csapatnak kellene.

Egyértelműen az most az elsődleges feladatunk, hogy a precíz, masszív védekezést megtartva gólt, gólokat szerezzünk elöl és hogy a sérülésből, valamint a koronavírus-fertőzésből visszatérő játékosokat minél előbb megfelelő formába hozzuk. Tisztában vagyunk azzal, hogy jelenleg sokan aggódnak a Budafokért, de ha ez sikerül a közeljövőben, akkor a gyenge kezdet ellenére is szép ősz várhat ránk!"