Bár már elrajtolt a Merkantil Bank Liga 2022/2023-as szezonja, tart még a nyári átigazolási időszak, egyesületünk pedig ezt kihasználva újabb érkezőt jelenthet be: Oláh Bálint visszatér Budafokra.

A 27 éves játékos posztját tekintve védekező középpályás, ám adott esetben a védelemben is bevethető. 2018 júliusától már futballozott a BMTE Stadionban, három éven keresztül erősítette csapatunkat, így tagja volt az NB I-be feljutó gárdának is. Oláh Bálint így nyilatkozott a visszatéréséről:

"Nagyon örülök, hogy újra Budafokon játszhatok majd, kalandosak voltak a visszatérésem körülményei, de boldog vagyok, hogy újra a BMTE mezét viselhetem. Lényegesen előkelőbb pozíciót kellene elfoglalnia a csapatnak a mostaninál, minden erőmmel azon leszek majd, hogy a közeljövőben felzárkózzunk a középmezőnybe.

Amikor tavaly nyáron távoztam, kész játékosnak éreztem magam és bíztam benne, hogy más klubban is megállom majd a helyem, de sajnos nem úgy alakult az előző szezon, ahogyan terveztem. Újra fel kell építenem magam és bebizonyítani, hogy mire vagyok képes, erre pedig Budafokon a közeg, a körülmények és a csapat is tökéletesen alkalmas."

Névjegy

Név: Oláh Bálint

Születési idő: 1994. december 2.

Klubjai: MVSC, DVTK SE, ZTE, Diósgyőr, Mezőkövesd, Budafok