A Merkantil Bank Liga 5. fordulójában az MTK otthonába látogatunk, vasárnap 19.00 órától a Hidegkuti Nándor Stadionban lépünk pályára.

A budapesti kék-fehérek az előző szezonban még az élvonalban szerepeltek, ahol bár nagyot hajráztak, végül nem tudták megtartani NB I-es tagságukat.

A másodosztályt a várakozásoknak megfelelően jól kezdték: négy fordulót követően 3 győzelemmel és 1 döntetlennel a tabella élén állnak. A szakmai munkáért nyár óta Bognár György felel a klubnál, aki a rá jellemző támadófutballt hozta magával Paksról: eddig 14-szer talált az ellenfelek kapujába az MTK, ebből hat gólt a góllövőlistát is vezető Futács Márkó szerzett.

Ami az örökmérleget illeti, eddig tízszer találkoztunk holnapi riválisunkkal és feléjük billen a mérleg nyelve: egy győzelem és három döntetlen mellett hatszor szenvedtünk vereséget.

NB I-es szezonunkban viszont izgalmas meccseket vívtunk a kék-fehérekkel, idegenben egy 0-0 mellett 2020 októberében 2-1-re nyertünk, a BMTE Stadionban pedig 2-2 lett a végeredmény.

Reméljük, hogy ezt a fajta veretlenségi sorozatot holnap is folytatni tudjuk és pontot, pontokat szerzünk majd. A mérkőzésre ingyenes a belépés, legyünk ott minél többen a Hidegkuti Nándor Stadionban, hajrá Budafok!