Két nap elteltével hogy látod, egy pontot szereztünk, vagy kettőt vesztettünk a Gyirmót ellen?

Továbbra is úgy gondolom, hogy nyernünk kellett volna, mindkét félidőben hatalmas lehetőségeink voltak a gólszerzésre, de valamiért nem tudjuk feltenni az I-re azt a bizonyos pontot… Remélem, hogy ez akár már a következő fordulóban megváltozhat, a felkészülés kezdetétől rengeteget teszünk érte.

Ha csak a tényeket nézzük, két döntetlennel és két vereséggel a tabella utolsó helyén állunk a Merkantil Bank Ligában. A játékunkat és a kialakított helyzeteket tekintve viszont kis szerencsével akár az élmezőnyben is ott lehetnénk - hogy látod az esélyeinket a mostani pontvadászatban?

Én sem szívesen nézek most rá a tabellára, de aki látta a meccseinket, az szerintem egyetért velem abban, hogy az Ajka elleni összecsapást leszámítva, az eredménytelenségünk ellenére az elsőtől az utolsó percig mindent megtettünk a győzelemért a Pécs, a Kazincbarcika és a Gyirmót ellen is. Küzdenek a srácok, jól is játszunk, megvannak a helyzetek, de valamiért hadilábon állunk a góllövéssel. Így persze nehéz mérkőzéseket nyerni, de tényleg nagyon bízom abban, hogy ez hamarosan megfordul, mert egyértelmű, hogy idén nem a kiesés ellen akarunk harcolni.

Vasárnap a listavezető MTK otthonába látogatunk. Mit vársz az összecsapástól?

Semmivel sem készültünk másképp, mint bármely más rivális ellen, tisztában vagyunk a kék-fehérek erősségeivel és gyengeségeivel egyaránt. Szó sincs arról, hogy feltett kézzel mennénk a Hidegkuti Nándor Stadionba, szeretnénk meglepetést okozni és elhozni a három pontot az éllovas otthonából. Mondanom sem kell, mekkora lökést jelentene a csapatnak, ha sikerülne, márpedig bízom annyira a fiúkban és a játékunkban, hogy ez összejöhet!