A Merkantil Bank Liga 3. fordulójában az újonc Kazincbarcika otthonában lépünk pályára vasárnap 19.00 órától, vezetőedzőnk osztotta meg gondolatait az összecsapással kapcsolatban.

“Győzelemre készülünk, arra is fogunk törekedni a vasárnapi mérkőzésen. Sajnos az Ajka ellen rosszul kezdtük a szezont, múlt héten a Pécs ellen viszont már sokkal bátrabban és frissebben játszottunk. Bízom benne, hogy három a magyar igazság és a harmadik próbálkozásra meglesz az első siker is, amellyel elindulunk azon az úton, amin szeretnénk.

Riválisunk felemásan rajtolt a másodosztályban, egy győzelem, legutóbb viszont egy súlyos vereség, így egyelőre felemás a kép. Viszont 106 gólt lőttek és 102 pontot szereztek az elmúlt szezonban a harmadosztályban, ez mindenképpen elismerésre méltó teljesítmény. Tiszteljük az ellenfelet, nem is számítok könnyű mérkőzésre, de ahogy az imént mondtam, három pontért utazunk a borsodiakhoz.

Ami a kertünket illeti, szerencsére szép lassan, legkésőbb pár héten belül már minden sérült játékosunk teljesértékű edzésmunkát végezhet, aminek edzőként természetesen nagyon örülök, mindenki fontos tagja a csapatunknak.”