Vasárnap a PMFC csapatát fogadujk az új szezon első hazai bajnokiján, Csizmadia Csaba osztotta meg gondolatait a találkozóval kapcsolatban.

"A vereség a futball velejárója, senki sem gondolta, hogy veretlenül menetelünk majd végig a bajnokságban" - utalt vezetőedzőnk az Ajka elleni, 0-3-as szezonkezdetre, majd így folytatta. "Korán jött ez a pofon, de remélem, inkább megerősíti a srácokat és felébreszti őket a felkészülés hathetes „álmából”. Mostantól maximális fókuszra és fegyelemre lesz szükség, de nem féltem a fiúkat, ők is be szeretnék bizonyítani, hogy ez csak egy kisiklás volt a részükről. 

Ami a Pécs elleni összecsapást illeti, nehéz meccsre számítok, már csak amiatt is, mert riválisunk győzelemmel rajtolt az új szezonban. Alaposan átalakult a PMFC kerete, az utolsó pillanatban álltak össze, de ismerem a vezetőedzőjüket, mind játékosként, mint edzőként a korábbi csapatainál az agresszív, bátor és fegyelmezett futball jellemezte. Ahogyan viszont eddig, úgy most is leginkább saját magunkkal kell foglalkoznunk, mert ha mindenki a tudása maximumát nyújtja, akkor otthon tartjuk a három pontot!"