Vasárnap elrajtol a Merkantil Bank Liga 2022/2023-as szezonja, csapatunk vasárnap 19.00 órától az Ajka otthonába látogat. Vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba mondta el várakozásait a bajnoki nyitánnyal kapcsolatban. 

"Hosszú és kőkemény hat hét van mögöttünk, ám ahogyan a játékosok, úgy természetesen mi is nagyon várjuk a bajnoki rajtot a szakmai stáb tagjaival. Nem véletlenül dolgoztunk ennyit az előző másfél hónapban, de hogy pontosan hogy sikerült a felkészülésünk, arra majd a bajnoki nyitány adhat választ. 

Bizakodó vagyok, mert az előzetesen eltervezett munkát elvégeztük, úgy érzem, fizikálisan és mentálisan is készen állunk az NB II-es idényre. Nem lesz könnyű dolgunk Ajkán, egy rendkívül stabil csapat lesz az ellenfelünk, amely az utóbbi három évben nagyon jól szerepelt a másodosztályban, nekünk sem volt túl sok sikerélményünk ellenük a közelmúltban… Egyszer viszont minden sorozat megszakad, remélem, hogy így lesz ez vasárnap is és sikeresen vesszük az előttünk álló hosszú út első akadályát."