Túl vagyunk a felkészülés első hetén, mik a legfontosabb tapasztalatok?

Azt látom, hogy nagyon eltökéltek a srácok, minden előzetesen eltervezett munkát megfelőlen elvégeztünk. A nyári pihenőre kapott gyakorlatokat is megcsinálták, így jó állapotban láttunk neki a felkészülésnek, ez pedig több mint biztató a folytatásra nézve.

Tishcler Patrik, Horváth Olivér és Bíró Márk személyében egyelőre három új igazolásunk van. Hogy látod a helyzetüket, beilleszkedtek a csapatba?

Mindig azt mondtam, hogy aki ebbe a csapatba nem tud beilleszkedni, az igazából nem is akar... Mindhárman motiváltak, sikerre éhesek és nyitottak a munkára, úgy látom, jól is érzik magukat Budafokon, így egyértelműen erősödtünk a leigazolásukkal. 

A következő hetet Telkiben tölti a csapat, mik a legfontosabb célok az edzőtábor során?

Az elképzlet koncepció mentén folytatni azt a munkát, amit elkezdtünk. Voltak változások a keretben, így fontos az is, hogy összeszokjon a csapat, ehhez pedig megkapják a mecsterhelést is a srácok, hiszen két edzőmérkőzés is vár ránk Telkiben.

Az előttünk álló idényt illtően mik az elvárásaid?

Egyelőre szerintem korai még erről beszélni. Természetesen vannak céljaink, mind a vezetőség, mind a szakmai stáb felvázolta az elképzeléseit, de több mint egy hónap van még a rajtig, így felesleges lenne bármiféle esélylatolgatásba belemenni.

Várható még játékosmozgás a keretben?

Amíg tart az átigazolási időszakban időszak, addig bármi megtörténhet. Vannak olyan futballisták, akikre egyszerűen nem lehet nemet mondani és bár úgy érzem, hogy már most is jól nézünk ki, néhány játékos még érkezni fog a közeljövőben.