Csapatunk május 23-án megtartotta évzáró rendezvényét, amelynek a Domonyvölgyben található Lázár Lovaspark adott otthont. Most szűk egy hónap pihenő következik, majd a június 20-án, hétfőn kezdjük a felkészülést a következő szezonra.

Hétfőn délelőtt közösen érkeztünk meg a Lázár Lovasparkba, ahol Lázár Vilmos hétszeres kettes fogathajtó világbajnok, tízszeres kettesfogathajtó magyar bajnok és derby győztes üdvözölte a BMTE megjelent tagjait.

Eztuán lovaskocsikkal jártuk be a birtokot, majd megtekintettük a 2019-ben átadott Lazareum múzeumot, amely a kocsi, a magyar lovassport és a Lázár testvérek sportpályafutásának történetét mutatja be, látványos kiállítás és filmek segítségével.

Ezt követően Lázár Vilmos lánya, a szintén versenyző Zsófia vezetésével tekinthettünk meg néhány kiemelkedő versenylovat az istállóban, majd az ebéd előtt egy lovasbemutatón is részt vett csapatunk a birtokon lévő lovaspályán.

A jó hangulatú étkezést megelőzően Csizmadia Csaba vezetőedző és Jakab János tiszteletbeli elnök mondott köszönetet a játékosoknak és a Budafok minden megjelent munkatársának. Mindketten megjegyezték azonban, hogy nagyon bíznak abban, hogy a mostanihoz hasonló, hullámzó szezon nem lesz több a klub életében.

A következő idényre való felkészülés június 20-án hétfőn kezdődik.