Tavasszal a védelmünk, valamint csapatunk egyik legbiztosabb pontja a 30 éves Jagodics Márk. A mai, Nyíregyháza elleni találkozó előtt hátvédünkkel beszélgettünk.

Bár több óriási mentésed is volt a Soroksár ellen, sajnos pont nélkül maradtunk a legutóbbi fordulóban. Reálisnak tartod a háromgólos hazai győzelmet?

A különbséget túlzónak éreztem, de ha egy csapat jobb formában van, azt el kell ismerni, a Soroksár pedig jelenleg előrébb tart nálunk, ezt a pontszáma és a tabellán elfoglalt helyezése is mutatja. Az tehát, hogy nyertek, az megérdemelt volt, de három gól szerintem nem volt a két csapat között.

A tavaszi szereplésünk ennek ellenére több mint biztató, ha ősszel is hasonlóan játszunk, reálisan hol állnánk a tabellán?

Mindig azt szoktam mondani, hogy az a realitás, ami éppen a jelenben történik. Nyilván nem a kiesés ellen szerettünk volna harcolni idén, komolyabb céljaink voltak, most viszont sajnos nem lehetnek. Talán magabiztosabban kellene állnunk a tabellán, de van még négy forduló, hogy ezt bebizonyítsuk, előrébb van a helyünk, mindent meg is teszünk majd ezért.

Mit vársz a Nyíregyháza elleni mérkőzéstől?

Nehéz meccsre számítok, a Szpari régóta az NB II egyik élcsapatának számít, rutinos játékosokkal és magabiztos célfutballal. Nekik viszont most talán nincs igazán komoly tétje a mérkőzésnek, a kiesés nem fenyegeti őket, de a feljutásba sem tudnak beleszólni. Motiváltabbnak kell lennünk a riválisnál, és nemcsak most, hanem minden hátralévő fordulóban. 

A teljes interjú a Promontor Magazin ma megjelenő számában olvasható!