Egyesületünk csapatorvosa, Dr. Szilágyi György április 24-én vasárnap ünnepli 80. születésnapját, a jeles alkalomból köszöntötte őt szombaton délelőtt a Budafoki MTE vezetősége a játékosokkal és a szakmai stábbal karöltve.

A köszöntésen az edzők és a futballisták mellett részt vett Jakab János, a BMTE tiszteletbeli elnöke, Kiss Norbert ügyvezető, Veszelinov Vladimir sportigazgató, Vizi Sándor ügyvezető elnök, Markovics József, a Budafoki LC elnöke, valamint Dr. Kálmán Zoltán, a BMTE könyvvizsgálója is.

"Mind a civil, mind a szakmai életemben rengeteg élményben volt részem a 80 év során, köztük rengeteg a sportban is. Évtizedeken keresztül dolgoztam több klubnál is csapatorvosként a kispadon, 226 alkalommal lehettem ott a magyar válogatott mérkőzésein és örömmel teszem a dolgomat immáron hetedik éve Budafokon is." - fogalmazott Dr. Szilágyi György a köszöntésén, majd hozzátette, az őszinteség, a korrektség és a becsületesség mindennél fontosabb az életben, a pályán és azon kívül egyaránt.