A budafoki középpálya a szezon második felében szinte elképzelhetetlen Adorján Krisztián nélkül, aki a legutóbbi fordulóban elképesztően nagy gólt szerzett Budaörsön. Sajnos pontot nem ért a szenzációs találat, ennek ellenére 29 éves játékosunk bizakodó.

Pályafutásod egyik legszebb gólját lőtted vasárnap, sajnos mégis pont nélkül maradtunk Budaörsön a legutóbbi fordulóban. Milyen érzések kavarogtak benned a lefújást követően?

Egyrészt valóban örültem, hogy beakadt az a lövés, másrészt szomorú voltam, mert igazából semmit nem ért. A pályán belül azt éreztem, megvan az esélyünk a győzelemre, de sajnos máshogy alakultak a dolgok. Mindenképpen szeretnénk javítani, már most, a Győr ellen.

Mit vársz az ETO elleni összecsapástól?

Nehéz meccs lesz, egy masszív csapattal találkozunk majd, jól védekeznek és több rutinos játékos is van a keretükben. Kiélezett csatát várok, de nagyon bízom benne, hogy megszerezzük a három pontot!

Hogy középpályásunk szerint mi kell ahhoz, hogy visszatérjünk a győztes ösvényre és hogy mit gondol a bajnoki hajráról, azt a Promontor Magazin ma megjelenő számában olvashatják szurkolóink!