Csapatunk a Merkantil Bank Liga 33. fordulójában szombaton 17.00 órától a Győri ETO FC-t fogadja a BMTE Stadionban.

A győriek 32 fordulót követően a középmezőnyben tanyáznak, 11 győzelem és 8 döntetlen mellet 13-szor szenvedtek vereséget, ez pedig 42 megszerzett pontot és a 11. poziciót jelenti a tabellán. Legutóbbi öt meccsükből a Szolnok ellenit tudták megnyerni (4-1), emellett egy gól nélküli döntetlen a Siófokkal és három vereség a mérlegük.

A csapat legeredményesebb játékosa a hét találatnál járó Óvári Zsolt, de közvetlenül mögötte ott van a hatgólos, korábban az NB I-ben futballozó Bacsa Patrik is.

Az őszi egymás elleni meccset egyetlen találat döntötte el, azt sajnos a hazaiak szerezték Vitális Milán révén, a hajrában ráadásul Horváth András kiállítása miatt emberhátrányba kerültünk, így nem jött össze a pontszerzés az ETO Stadionban.

Ami az egymás elleni mérleget illeti, az NB II-ben eddig 10-szer találkoztunk riválisunkkal. Ezekből a találkozókból hatot a győriek nyertek meg, egy döntelten, valamint három budafoki siker mellett, legutóbb 2019 novemberében vertük az ETO-t, akkor saját pályáján, 3-1-re.

Várjuk szombaton szurkolóinkaz a Promontor utcába, hajrá Budafok!