Györgyi Arthur januárban került Budafokra, a Szentlőrinc elleni mérkőzésen pedig csereként pályára lépve fontos szerepe volt 2-1-es győzelmünkben, hiszen az első gólnál az ő remek mélységi indítása után kerültünk helyzetbe, majd a győztes büntető előtt szintén ő ugratta ki remekül Szabó Leventét. 24 éves játékosunkkal beszélgettünk.

Érkezésed után sajnos rögtön megsérültél, ám egy ideje már teljesértékű edzésmunkát végzel és rendre pályára is lépsz. Hogy érzed magad Budafokon?

Remekül, nagyon jó közegbe kerültem, amiatt pedig különösen boldog vagyok, hogy a hátam mögött hagytam a sérülésemet, nehéz időszak volt. Most viszont már minden erőmmel azon leszek, hogy segítsem a csapatot.

Mit vársz a Pécs elleni összecsapástól?

Nagyon nehéz meccsre számítok, mindenki ismeri a PMFC csapatát és játékát is, kellemetlen stílusban futballoznak, hosszú indítások és agresszivitás jellemzi őket, emellett rendkívül szervezettek, főleg hátul. Nehéz dolgunk lesz, de remélem, hogy hazai környezetben ismét győzelemmel örvendeztetjük meg lelkes szurkolóinkat.

A teljes beszélgetést a szerdán megjelenő Pomontor Magazin legfrisebb számában olvashatják!