Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, együttesünk a válogatott szünetet kihasználva edzőtáborba utazott Bükfürdőre, amelynek lezárásaként pénteken délután felkészülési mérkőzést játszott az NB I-es MOL Fehérvár csapatával Székesfehérváron. A találkozót 2-1-re a Vidi nyerte, gólunkat Beke Péter szerezte.

Csizmadia Csaba a Horváth A. - Györgyi A., Jagodics M., Romic D., Fótyik D., Kalmár O. - Csonka A., Adorján K., Soltész I. - Zuigeber Á., Kovács D. kezdőt küldte pályára és bár a meccs első helyzete Nikolics Nemanja előtt adódott, a 10. percben Kovács Dávid révén szerezhettünk volna vezetést, Kovács Dániel azonban védte csapatkapitányunk próbálkozását.

Negyedórányi játék után viszont előnybe kerültek a hazaiak:Nikolics lépett ki Funsho labdájával, majd a bal alsóba lőtt (1-0). A félidő folytatásában aktívabb volt a Fehérvár, újabb gólt azonban nem tudott szerezni, így az eredmény a szünetig nem változott.

Fordulás után vezetőedzőnk gyakorlatilag sort cserélt, Bese, Forrai, Horgosi, Micsinai, Nándori, László, Varga, Beke és Farkas is pályára lépett. Az 55. percben Beke lőtt nem sokkal a kapu mellé, a túloldalon pedig egy szöglet után Kodro veszélyeztetett. Nem sokkal később Bese hárította bravúrral Lednev ziccerét, amelyre Kalmár fejese volt a válaszunk, amely éppen hogy mellé ment.

A 75. percben megduplázta előnyét Michael Boris alakulata: Dárdai csúsztatását követően Funsho lőtt a hálónkba. (2-0). A 86. percben Beke Péter révén a szépítés összejött: támadónk egy mélységi indítás után a kapu jobb oldalába bombázott (2-1). 

Egyenlítenünk viszont sajnos már nem sikerült, így egygólos vereséget szenvedtünk az élvonalban hatodik helyen álló Fehérvártól.