A Szolnok elleni mérkőzés előtt középpályásunkkal beszélgettünk.

A lehető legjobbkor arattunk bravúrgyőzelmet a Haladás otthonában, ráadásul a siker mellett ezúttal a csapatjátékunk is jónak tűnt. Egyetértesz?
Igen, megérdemelten nyertük meg a találkozót és végre kijött belőlünk, ami hetek óta bennünk volt. Főleg a második félidőben játszottunk felszabadultabban, az pedig a csapat erejét mutatja, hogy hiába egyenlítettek kétszer is a szombathelyiek, volt bennünk annyi plusz a hajrában is, hogy megnyerjük meccset.

Télen tértél vissza Budafokra, mik az eddigi tapasztalatok?
Mindig jól éreztem itt magam, az előző szezonban és most is. Nyilván az utóbbi sikertelen időszak egy kicsit rányomta a bélyegét a hangulatra, de remélem, hogy a mostani sikerrel kilábaltunk a gödörből és a folytatásban minden rendben lesz.

Rendkívül fontos meccs vár ránk vasárnap, hiszen a közvetlen rivális Szolnok látogat a BMTE Stadionba. Mit vársz a találkozótól?
Nem lehet más a célunk, mint a győzelem, ebben a szellemben megyünk majd ki a pályára. A legtöbbet kell kihozni magunkból és a mérkőzésből is és végre hazai pályán is szeretnénk kiszolgálni a szurkolóinkat!

A teljes beszélgetést a vasárnap megjelenő Promontor Magazinban olvashatják!