Ha létezik hatpontos rangadó, akkor ez a mostani, Szolnok elleni összecsapásra abszolút igaz. Riválisunkat ugyanis a Haladás elleni sikerrel magunk mögé utasítottuk és jelenleg két ponttal meg is előzzük a tabellán.

Romanek János együttese a 20. helyről várhatja a találkozót, 28 mérkőzésen 5 győzelem és 9 döntetlen mellett 14 vereség a mérlege a Jász-Nagykun-Szolnok megyeieknek. Tavasszal egyelőre akadozik a kék-fehér gépezet: nyolc mérkőzésen mindössze egyszer, az Ajka ellen nyertek a szolnokiak. A Csákvárral és a Kecskeméttel gól nélküli döntetlent játszottak, a Budaörstől, a Soroksártól, a DVTK-től, a Vasastól és a Siófoktól pedig kikaptak.

Van miért visszavágnunk riválisunknak, hiszen ősszel Lakatos István kései góljának köszönhetően 1-0-ra kikaptunk a Tiszaligeti Stadionban. Ami az egymás elleni történelmet illeti, eddig 21 alkalommal csaptunk össze mai ellenfelünkkel és 10 alkalommal mi hagyhattuk el győztesen a játékteret, 3-szor osztoztunk a pontokon és 8-szor nyert a Szolnok.

Bízzunk benne, hogy vasárnap még inkább magunk felé billenthetjük az örökmérleget, a találkozó 17.00 órától kezdődik a BMTE Stadionban.

HAJRÁ BUDAFOK!