Ahogyan arról délelőtt beszámoltunk, Oláh Lóránt sportigazgató szombaton reggel felajánlotta lemondását, amelyet Bélteky Róbert tulajdonos elfogadott, így a szezon hátralévő részében korábbi játékosunk, Vladimir Veselinov veszi át munkáját. 

Játékosból vezetők: Csizmadia Csaba és Oláh Lóránt nem szokványos története.

A BMTE újkori történelme 10 éve kezdődött és 6 éve a labdarúgás is új életre kelt: Bélteky Róbert, Jakab János és Vizi Sándor mertek nagyot álmodni, egy új család született. Olyan család, amelynek tagjai jóban és rosszban egyaránt összetartoznak, ehhez csatlakozott játékosként Csizi és Lóri.

A játékossors vezetőként folytatódott - úgy ahogyan az csak a mesékben. Az NB I-es tagságot nem adták ingyen és ajándékba sem járt, mindkét sportvezető a tökéletességre törekedett. Oláh Lóránt a csapat és a klub filozófiájának megteremtésén szorgoskodott, a játékosok profiljának kialakítása és csapatba helyezése egy új szerepkört vázolt fel számára. Csizmadia Csaba pedig milliméterre pontos, szervezett munkájával garantálta, hogy a siker ne maradjon el.

Ezt a sikert azonban beárnyékolta a világjárvány, a minden tekintetben szimpatikus, támadófocit játszó csapat sajnos kiesett. De nem adtuk fel elveinket, Oláh Lóránt ismét feltűrte ingujját és új csapat született, hiába fordult elő, hogy volt olyan pillanat, amikor csak futsal-kezdőre elegendő játékos ült az öltözőben...

A nehézségek nem múltak el, de a CSALÁD szilárd maradt. Sok kritika érte és joggal érheti is a kialakult helyzetet, csak egy nem: hogy nem viselkedünk családként.

A mostani helyzetben a vezetőség és a játékosok is átérzik a felelősség súlyát. Lehet azonban új lapot kezdeni és ország-világ előtt megmutatni, hogy az a család, amely Budafokon szinte egyedülálló módon küzd a jövőért, soha nem adja fel!

Több itt most a tét, mint a győzelmek. Közel 400 gyermek sportolhat egy tehetségközpontban, amely az eddigi évek sikereinek köszönheti létezését. Az elért eredményekben Oláh Lórántnak és Csizmadia Csabának is elévülhetetlen érdemei vannak. A tavaszi hadjárt hétfőn kezdődik Szombathelyen, az öltözőben nincs olyan játékos, aki ne bízna a győzelemben és a családban, nincs olyan, aki ne kívánná ezt jobban bárminél

Hajrá Budafok!