Hátvédünkkel, Margitics Andorral beszélgettünk a ma esti, Kecskemét elleni bajnokit megelőzően.

A Vasas és a Dorog ellen szerzett 4 pont után abban bíztunk, hogy kilábaltunk a hullámvölgyből, azóta viszont sajnos kikaptunk a Siófoktól és a Tiszakécskétől is, így továbbra is a veszélyzónában tartózkodunk. Mi kellene ahhoz, hogy végre kilépjünk onnan?

Hetek óta mi is erre a kérdésre keressük a választ... A Vasas és a Dorog elleni mérkőzések után talán mi is elhittük, hogy némi szerencsével és óriásit küzdve végre magunk mögött hagytuk ezt a negatív időszakot, de sajnos úgy néz ki, hogy továbbra is kőkeményen harcolnunk kell. Talán a csapat minden tagja nevében mondhatom, hogy ha kell, a saját hajunknál fogva, de kihúzzuk magunkat ebből a gödörből.

Miben látod a gyengélkedés fő okait?

Sajnos az utóbbi időben hadilábon állunk a góllövéssel és hátul is elkövetünk olyan hibákat, amelyeket az ellenfeleink könyörtelenül kihasználnak. Jobban kell koncentrálnunk, folyamatosan, 90 percen keresztül, talán az a legfontosabb a folytatásra nézve.

Ősszel egy szoros mérkőzésen 1-0-ra kikaptunk a Kecskemét otthonában. Mit vársz a mostani találkozótól?

Hasonlóan kiélezett meccset várok, a Kecskemét eléggé fizikális csapat, amit játszanak, azt jáltalában elég jól megvalósítják a pályán. Kemény küzdelem lesz, azt is el tudom képzelni, hogy ezúttal is egy gól dönt majd, de remélem, hogy ezúttal azt mi szerezzük majd!

A teljes beszélgetést a Promontor Magazin március 10-én megjelenő számában olvashatják!