Kapusunk, Oroszi István a Vasas, majd a Dorog ellen is kapott gól nélkül hozta le csapatunk bajnoki mérkőzését, így immáron több mint 180 perce érintetlen a hálója. 

A legutóbbi 3 meccsen már te védted a kapunkat, a Vasas és a Dorog ellen ráadásul olyan remekül, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzéseket. Milyen formában érzed magad?

Nagy önbizalmat adott ez a utóbbi két, kapott gól nélkül lehozott találkozó, de szó sincs arról, hogy megelégedve hátradőlnék. Minden héten keményen készülök, hiszen minden ellenfél különböző, más-más dolgokra kell figyelni és felkészülni. Szeretném folytatni ezt a jó sorozatot, jó formában érzem magam, fizikálisan és mentálisan egyaránt.

Mit jelentett az imént említett két találkozón szerzett négy pont személy szerint neked, és a csapatnak?

A csapatnak egyértelműen nagy lélektani pluszt adott, az életünkért küzdöttünk és végre megmutattuk, hogy a kívülről érkező kritikák ellenére igazi csapat vagyunk és hogy a helyezésünk nem felelt meg a valóságnak. Bízom benne, hogy elindultunk egy jó úton és ezt a formát tudjuk tartani a következő mérkőzéseken is. Nekem is nagy lökést adott, korábban nem volt sok meccsem a másodosztályban, így magamnak és mindenki másnak szerettem volna bizonyítani. 

Mit vársz a Siófok elleni bajnokitól?

Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, most már azért nagyobb az elvárás velünk szemben, de ez ránk is igaz, mi is egyre többet és többet szeretnénk kihozni magunkból. Biztos vagyok benne, hogy mindenki a maximumot fogja nyújtani és ha ugyanazt a mentalistást és hozzáállást mutatja a csapat, amit a Vasas és a Dorog ellen, akkor újabb pontot, pontokat szerezhetünk és végre elmozdulunk a kieső helyekről.

Az Oroszi Istvánnal készült teljes beszélgetést a vasárnap megjelenő Promontor Magazinban olvashatják!