Vasárnap a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában a Siófok látogat a BMTE Stadionba.

Riválisunk a tabella hetedik helyéről várhatja az összecsapást, a Balaton-partiak 24 forduló alatt 9 meccset nyertek meg, 10-szer játszottak döntetlent és 5-ször kaptak ki, ez pedig 37 megszerzett pontot jelent.

A tavaszi nyitányon 2-1-re verték az Ajkát, majd 1-0-ra alulmaradtak a DVTK vendégeként. Ezután egy 2-0-s győzelem következett a Csákvár ellen, legutóbb pedig éppúgy gól nélküli döntetlent játszottak a Vasassal, mint mi két héttel korábban.

Télen viszont meghatározó játékosok távoztak a Siófok keretéből, a házi góllövőlistát 7 találattal vezető Cipf Dominik Angyalföldre igazolt, az NB I-es múlttal rendelkező Szakály Dénes pedig az MTK-hoz távozott. 

Érdekesség, hogy a Siófokot erősíti hátvédünk, Jagodics Márk öccse, Jagodics Bence is, aki szintén a védelemben számít alapembernek. A testvérpárharc azonban sajnos elmarad, a mi „Jagónk” ugyanis sérülésből lábadozik és egyelőre még nem bevethető.

Ősszel, a Révész Géza Utcai Stadionban 1-1-es döntetlennel zárult a bajnokink, Kovács Dávid 15. percben szerzett vezető góljára Varjas Zoltán válaszolt az 57. minutumban. Legutóbb 2019 februárjában győztük le a Siófokot, hátrányból felállva: Magasföldi József szabadrúgásból lőtt találatára Kovács Dávid duplával felelt.