Csapatunk a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában vasárnap délután 2-0-ra nyert a Dorogi FC vendégeként. Vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba így értékelte a találkozót.

"Az első félidő kicsit nyögvenyelősre sikerült, kapkodtunk, nem hoztunk jó döntéseket, de ebben szerepet játszottak a sérülések és a két kényszerű csere is, amely sújtott minket. Egy-két kontrát leszámítva viszont jól semlegesítettük a hazai lehetőségeket.

A második játékrészben egyértelműen átvettük az irányítást, abszolút miénk volt az a félidő és csak idő kérdése volt, mikor szerezzük meg a vezetést. A téli erősítéseknek köszönhetően nagyobb a merítési lehetőségem, hogy belenyúljak a meccsekbe, nagyszerűen szálltak be a kispadról érkező játékosok és végül teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.

Nagyon régóta vártunk erre a sikerre, megdolgoztunk érte, hogy végre eljöjjön ez a pillanat. Átmentettük a Vasas meccsen látott mentalitást, erre lesz szükségünk a folytatásban is.

Azon felül viszont, hogy örülünk a győzelemnek, korántsem dőlhetünk hátra, dolgozunk tovább, hiszen messze még a bajnokság vége és fontos mérkőzések várnak ránk!"

Csapatunk az NB II következő játéknapján február 27-én a Siófokot fogadja a BMTE Sporttelepen.