Csapatunk a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában vasárnap 14.00 órától a Dorog otthonában vendégeskedik.

Ellenfelünk 23 mérkőzésen 9 győzelmet, 4 döntetlent és 10 vereséget számálál, amely 31 pontot eredményezett a dorogiak számára és jelenleg a 10. helyet jelenti nekik a tabellán.

Az őszi szezonban ennek ellenére magabiztosan, 2-0-ra legyőztük őket a BMTE Stadionban: a 21. percben Fótyik Dominik szerezte meg a vezetést, majd László Dávid találata zárta le a lényegi kérdéseket a 80. minutumban. 

Hogy mire számíthatunk most, többek között arról is kérdeztük a csapatunkba sérülés után csapatkapitányként visszatérő és a Vasas ellen nagyszerűen futballozó Vaszicsku Gergőt.

Hosszú kihagyás után tértél vissza a pályára, hogy érezted magad?

Szerencsére jól, nem volt semmi problémám, az volt az érzésem, mintha ki sem hagytam volna hosszú hónapokat. Tudtuk, hogy mennyire fontos számunkra a mérkőzés, ennek fényében próbáltunk mindent beleadni és szerencsére fontos pontot szereztünk egy remek csapat ellen.

Nehéz helyzetben vagyunk, de a Vasas ellen elért döntetlen lökést adhat a folytatásra?

Kevesen számítottak arra, hogy pont a Vasas ellen leszünk képesek a bravúrra és igen, nagyon bízom benne, hogy ez erőt ad majd és elindít minket felfelé.

Mit vársz a Dorog elleni mérkőzéstől?

Nehéz találkozóra számítok, de innentől számunkra gyakorlatilag mindegyik mérkőzés élet-halál harc, ennek szellemében készülünk. Pontra, pontokra van szükségünk, márpedig ha ugyanúgy állunk bele ebbe a meccsbe is, ahogyan egy héttel ezelőtt és képesek leszünk átmenteni az ott mutatott mentalitást, akkor jó esélyünk van a győzelemre!