A Merkantil Bank Liga 23. fordulójában vasárnap 17.00 órától a Vasas FC látogat a BMTE Stadionba.

Riválisunk kedvező helyzetből várhatja a vasárnapi mérkőzést, a Vasas jelenleg 45 pontot gyűjtve a második helyen áll a tabellán, mindössze egy pont a hátránya a listavezető DVTK-hoz képest, ráadásul Kuttor Attila együttese szerezte a legtöbb gólt a bajnokságban, szám szerint 41-et.

Télen négy játékos érkezett Angyalföldre, egyiküket pedig jól ismerjük, hiszen Ihrig-Farkas Sebestyén közel öt éven keresztül futballozott Budafokon. Korábbi játékosunk az előző fordulóban be is mutatkozott piros-kék mezben, ráadásul góllal és gólpasszal vette ki a részét a Csákvár idegenbeli, 4-1-es legyőzéséből. Rajta kívül Cipf Dominik érkezett Siófokról, Szalay Józsefet és Kis-Szemán Pétert pedig kölcsönből hívta vissza a 13. kerületi alakulat.

Több fiatal viszont kölcsönbe került, a 18 éves Varga Donát például éppen hozzánk, aki már Szegeden be is mutatkozott a BMTE csapatában.

A szezon első felében augusztus közepén 3-1-es vereséget szenvedtünk az Illovszky Rudolf Stadionban, csapatunk találatát Micsinai Miklós szerezte. Legutóbb a 2019/2020-as, élvonalbeli feljutással végződő szezonban győztük le a Vasast, november 27-én csapatkapitányunk, Kovács Dávid duplája 2-0-s győzelmet ért idegenben.