Fiatal támadónk sérülése után minden erejével segíteni akar a Budafokon, a vasárnapi, Vasas elleni bajnoki előtt beszélgettünk vele. 

Az egyik legfontosabb kérdés: milyen állapotban vagy...?

Végre úgy érzem, visszanyertem azt a formámat, amelyben a sérülésem előtt futballoztam. Ebben óriási szerepe volt Balogh Barna erőnléti edzőnek, akivel rengeteg különmunkát végeztem. Remélem, hogy mostantól már egész mérkőzéseken számíthat rám a szakmai stáb és segíthetem a csapatot.

...a másik pedig: hogy látod a helyzetünket az utóbbi időszak sikertelensége után?

Senkinek sem jó a mostani állapot, a játékosoknak, az edzőknek, a vezetőségnek és a szurkolóknak sem. Nem szabad azonban magunkba zuhanni, fel kell emelni a fejünket, kőkeményen dolgozni tovább és akkor biztos vagyok benne, hogy a hétvégi meccseken is meglátszik majd az a munka, amit edzéseken elvégzünk.

Nyáron érkeztél Budafokra, a MOL Fehérvár kölcsönjátékosaként. Hogyan jellemeznéd a Promontor utcában eddig eltöltött időszakot?

Nagyon jól érzem magam, remek közösségbe kerültem, nem csak új csapattársaim, új barátaim is lettek. Mindenki rendkívül segítőkész a klubnál, szakmailag és emberileg is egyértelműen fejlődni tudok a BMTE-nél.

A teljes beszélgetést a vasárnap megjelenő Promontor Magazinban olvashatják, amelyben Levente visszatekint az olaszországi légióskodásra, de természetesen a Vasas elleni összecsapás is szóba kerül.