Csapatunk az NB II 22. fordulójában a megszokott vasárnapi meccsnap helyett ezúttal kivételesen szombaton lép majd pályára. 17.00 órától a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendégei leszünk, a módosításra pedig azért volt szükség, mivel riválisunk kedden a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a MOL Fehérvárral találkozik, az MLSZ szabályzata értelmében pedig két mérkőzés között minimum 72 órának kell eltelnie.

Sajnos a tavaszi rajt nem sikerült jól a számunkra, 2-1-re kikaptunk a Csákvár otthonában, Zuigéber Ákos hajrában szerzett találata már csak a szépítésre volt elegendő. A szegediek Óbudán kezdték a szezon második felét, ahol 1-1-es döntetlent játszottak a III. Kerület ellen. 

Dragan Vukmir csapata jelenleg 5. a tabellán, eddigi 21 meccséből 10 győzelem és 6 döntetlen mellett 5 találkozót veszített el. A szünetben nem volt nagy mozgás ellenfelünk keretében, Mohld Dávid és Ásványi Balázs távozott, Debreceni Ákos és Marko Rodics személyében pedig egy balhátvéd és egy kapus érkezett a csapatba.

Csákvári vereségünkkel sajnos nekünk nem sikerült elmozdulnunk a kieső helyekről, továbbra is a 18. helyen állunk, de a 17. Soroksár mindössze egy, a 16. III. Kerület pedig két ponttal áll előttünk, így egy esetleges bravúrgyőzelemmel elmozdulhatnánk a veszélyzónából.

Ősszel a Promontor utcában Temesvári Attila góljával a szegediek szereztek vezetést, csapatkapitányunk, Kovács Dávid azonban még az első félidőben büntetőből egyenlített és mint később kiderült, beállította az 1-1-es végeredményt.

A héten bejelentett két új igazolásunk, Greksa Bence és Varga Donát vélhetően bekerül a meccskeretbe, bízunk benne, hogy győztes meccsen debütálhatnak majd a BMTE csapatában!