Vége a visszaszámlálásnak, mostantól újra tétre megy a játék.

Másfél hónappal a III. Kerületi TVE elleni évzáró után vasárnap 17 órakor Csákváron folytatódnak számunkra a bajnoki küzdelmek. Tizennyolc mérkőzés, ha úgy tetszik, tizennyolcszor kilencven perc - ennyi időnk van, hogy a pályán bizonyítsuk: a tabellán elfoglalt aktuális helyezésünk nem felel meg a realitásoknak és az ősszel mutatottnál többre, jobbra vagyunk képesek.

A bizonyítást és a középmezőnyhöz való felzárkózást egy közvetlen rivális ellen kell megkezdenünk. A Csákvár egy ponttal és két hellyel áll jobban nálunk, így egyértelműen kijelenthető, hogy rögtön egy ki-ki mérkőzés vár ránk a tavaszi rajton.

Ellenfelünk játékoskeretében nem történtek komolyabb változások a téli szünetben. Tányéros Ádám távozott, Mayer János és Tamás Nándor érkezett, mindketten kölcsönbe a Puskás Akadémiától. Mónos Tamás együttese tavaly augusztusban elvitte a pontokat Budafokról, Komáromi György és Torvund Alexander góljára a mieink részéről Szalai Dániel válaszolt, így alakult ki az 1-2-es végeredmény.

Csapatunk Fekete Máté, Ihrig-Farkas Sebestyén, Khiesz Kornél és Szabó Máté nélkül, Beke Péterrel, Györgyi Arthurral és Romić Danijellel a soraiban vág neki a remélhetőleg sikeres tavasznak, amelyhez jó alapot jelentene a győzelem Csákváron.